Intradevelopment

Η Intradevelopment είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που εστιάζει στην ανάπτυξη οικιστικών, εμπορικών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα. Είναι μέλος της Intracom Holdings, ενός ομίλου κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών με εξειδίκευση στους τομείς των υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, των σύνθετων κατασκευαστικών έργων και των προηγμένων αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων.

Οι στόχοι μας – Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα Η μεγάλη εμπειρία μας σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ακινήτων μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις. Αναζητούμε συνεχώς τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες που θα προσφέρουν υψηλές οικονομικές αποδόσεις για τους επενδυτές μας και τους πελάτες μας.


H εταιρεία αναζητάει να επενδύει και να αναπτύσσει έργα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα

Αποτελεσματική διαχείριση & λειτουργία

Υψηλές αποδόσεις

Φιλικές προς το περιβάλλον

Οι Υπηρεσίες μας

Η Εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη δικού της χαρτοφυλακίου ακινήτων και παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων στην ανάπτυξη ακινήτων. Υποστηρίζουμε επενδυτές και πελάτες μας στην επιλογή οικονομικά επωφελών επενδυτικών ευκαιριών, αξιολογώντας όλες τις κρίσιμες παραμέτρους με στόχο την ολοκληρωμένη ανάλυση αξιοποίησης ακινήτων και τις εναλλακτικές στρατηγικές χρηματοδότησης τους.

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Intradevelopment, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες όπως:
Έρευνα αγοράς, Οικονομοτεχνικές μελέτες - Μελέτες Σκοπιμότητας, Αξιολόγηση Επενδύσεων, Νομική υποστήριξη – Υπηρεσίες Ανάπτυξης & Διαχείρισης Επενδύσεων, Προγραμματισμός & Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Διοικητική Δομή

Δημήτριος Κλώνης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο κ. Κλώνης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών (M.Sc & Ph.D. in Economics) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει τιμηθεί με εκπαιδευτικά βραβεία και υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), την Τράπεζα της Ελλάδος και το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης”. Εργάσθηκε ως Οικονομολόγος στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος έως το Μάρτιο 1994 και ως καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Deree College (1987-1997). Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Δήμου Αθηναίων (1990-1992).

O κ. Κλώνης εντάχθηκε στον Όμιλο INTRACOM το 1994 και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας από το 1995. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής (1994-2004), Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνοντας το Εταιρικό Κέντρο (Ιανουάριος 2005-2006), Εντεταλμένος Σύμβουλος Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Ομίλου (2006-2011) καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (2011-2013).

Από τον Ιανουάριο 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο 2018 κατείχε τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. όλων των εταιριών του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS (INTRACOM HOLDINGS, INTRASOFT INTERNATIONAL, INTRAKAT, INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS/IDE, HELLAS ONLINE) και παράλληλα συμμετείχε στο Δ.Σ. της INTRALOT (1995-2020). Από τον Ιούλιο 2016 έως τον Δεκέμβριο 2018 ήταν επιπλέον και ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS. Από τον Δεκέμβριο 2018, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS έως και τον Δεκέμβριο 2022.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μετασχηματισμού της INTRACOM σε επενδυτική πλέον Εταιρεία, από τον Ιανουάριο 2023, ο κ. Κλώνης είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της INTRACOM HOLDINGS και Πρόεδρος του Δ.Σ. της νεοσυσταθείσας INTRACOM PROPERTIES, παραμένοντας Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. από το 1999.


Ιωάννης Ν. Σχοινάς

Chief Financial Officer

Ο κ. Σχοινάς είναι Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΜΒΑ) και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Diploma in Financial Management). Έχει 18ετή εμπειρία στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων. Το 2004 έπειτα από δραστηριοποίηση στον συμβουλευτικό κλάδο του Real Estate & Hospitality αναλαμβάνει στον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΑΤ την Διεύθυνση Real Estate Development. Από τον Οκτώβριο του 2014 κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.


Σωτήρης Μπακαγιάννης

Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κ. Μπακαγιάννης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1998) και έχει MBA in International Business & Management (2003) από το Cass Business School (City University London).

Έχει εικοσαετή εμπειρία στην κατασκευή και ανάπτυξη μεγάλων έργων. Την περίοδο 2007-2015 είχε διατελέσει Διευθυντής Ανάπτυξης σε επενδυτικά funds με επίκεντρο την ανάπτυξη εμπορικών ακινήτων (εμπορικά κέντρα- γραφεία – ξενοδοχεία- οικιστικά) στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη.

Από το 2016 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Intradevelopment που πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και αργότερα Γενικός Διευθυντής στη διεύθυνση real estate της ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι ιδρυτικό στέλεχος και CEO της Ιntracom Properties

Η Ομάδα και οι Συνεργάτες

Η εταιρεία απασχολεί έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες (Μηχανικούς, Οικονομολόγους & άλλες ειδικότητες) οι οποίοι έχουν την ικανότητα και τη βούληση να μετατρέψουν ένα απλό επιχειρηματικό σχέδιο σε μια πραγματική επενδυτική ευκαιρία. Η εταιρεία συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα καταξιωμένων επαγγελματιών όπως αρχιτέκτονες, μηχανικοί και εξειδικευμένοι μελετητές, οι οποίοι προσφέρουν προστιθέμενη αξία στα έργα που αναλαμβάνουμε.